Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://konyaereglieml.meb.k12.tr
Adres : HACI MUSTAFA MAHALLESİ ATATÜRK BULVARI NO 84 42310/EREĞLİ/KONYA
VİZYON : Öğrencilerimizi akademik ve sosyal yönden, çağdaş ve ulusal değerler doğrultusunda yetiştirerek, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında yer almak ve uluslar arası düzeyde adımızı duyurmaktır. Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Dünya standartlarını yakalama yolunda demokratik, laik, çağdaş bireyler yetiştirebilmek , bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
MİSYON : Okulumuzda öğrencilerimize, çalışanlarımıza, velilerimize çevredeki endüstriyel kuruluşlara hizmet veriyoruz.Bu hizmetlerin amacı; Bilgi çağında bilginin önemini kavrayıp bunu kullanabilen, kendine güvenen, ne istediğini bilen,kişilikli,baskalarinin fikirlerine de değer veren,okulu ve öğrenmeyi önemseyen,moral ve ahlaki değerlere sahip çıkan,yeteneklerinin farkında olan, çevresiyle iyi iletişim kurabilen,mantıklı düşünen,estetige önem veren,teknolojinin insanlığa hizmet veren bir araç olduğunun bilincinde olan bireyler yetiştirerek ülkemizin ihtiyacı olan iyi yetişmiş teknik elemanlar mezun etmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.00 - 16.50